ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Re: ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Κύριε Νικολαε είναι απλό γι αυτούς έχουν η έχουν δει τέτοιο οπλο Το δικο μου όταν είναι σηκωμένα τα κοκόρια η πεταλούδα πάει δεξιά κ ανοίγει με σηκωμένα τα κοκόρια Όμως αυτό δεν συμβαίνει σε όλα το κόκορατα Με εκτίμηση
-
Μιχαλη καλησπερα .Πιστευω οτι δεν καταλαβες το κουιζ που εβαλα .Αλλο πραγμα ρωτησα φιλε .Αυτο που λεω εγω ειναι, οτι στην διαδρομη για να οπλισει ο κοκορας εχει μια ενδιαμεση σκαλα για ασφαλεια ,που οταν σηκωνουμε τον κοκορα σε αυτο το σημειο ακουγεται ενα χαρακτιριστικο κρακ .Οταν κατεβαζω τον κοκορα τραβωντας την σκανδαλη σταματα σε αυτο το σημειο ο κοκορας για ασφαλεια .Οταν λεω παραληλα τα κοκορια εννοω οχι παραλληλα με τις κανες αλλα καθετα με το μηκος του οπλου .Τον ενα κοκορα τον εβαλα στην ασφαλεια και τον αλλο οχι για αυτο και εχουν αυτη την διαφορα .Και εμενα και με τα δυο κοκορια σηκωμενα ανοιγει κανονικα το οπλο .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .
-
- Διαχειριστής ιστοσελίδας
Γεροντάκο μου γραφικότατε, δεν γνωρίζω εάν σε περνάω στη γραφικότητα...αλλά σε ξεπερνάω μακράν σε όλες τις άλλες ιδιοτροπίες !!!ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2024 00:30 Τα είπες όλα Νικόλα .Εδώ έβαλα κουιζ γιατί στο όπλο το κοκοροντουφεκο ,στα πολύ καλά όπλα γιατί ο ένας κόκορας εχει διαφορά από τον άλλο σε σχέση ο δεξιός με τον αριστερό και δεν είναι παράλληλοι στην ίδια ευθεία που έβαλα φωτό και κανένας δεν απάντησε .
Η απάντηση στο κουίζ είναι ως εξής: ο ένας ο κόκορας είναι με το παλαιό ημερολόγιο και πάει 13 ώρες πίσω και ο άλλος ο κόκορας είναι με το νέο και πάει κανονικά, οπότε ο παλαιός κόκορας τρέχει να προλάβει το νέο και κουράζεται και έτσι παραμερίζει τη κορμοστασιά του και νομίζεις ότι είναι στραβός σα και μένα και φοράει πατομπούκαλα και έχει και καράφλα
ΥΓ τσιγκουνεύτικα να δώκω 80 ευρά για τόνερ αυθεντικό και έδωκα 18 ευρά για ιμιτασιόν και δε τύπωνε καλά και του κοπάνισα ένα γροτί και σακάτεψα τη χέρα μου μπεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ειμαστε για τα πανηγυρια σου λεω .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ .